ПОЛИТИК
Я рад приветствовать Вас на своем персональном сайте! Здесь я хочу поделиться своими взглядами, своей историей жизни.
Новости
Ти – вічний біль, Афганістан

У ЗОШ № 2 м. Марганця відбувся захід-реквієм «Ти – вічний біль, Афганістан». Учні 9-11 класів говорили про трагічні події афганської війни. Адже афганська війна довга за часом, жорстока за характером, несправедлива до обох воюючих сторін. Скільки випробувань завдала вона учасникам бойових дій – не порахувати!. Скільки сліз виплакали за загиблими синами, чоловіками, батьками їх матері, дружини, діти – ніхто не знає. Час іде, а біль не вщухає, пам`ять береже афганські події вже двадцятип’ятилітньої давнини. Старшокласники зі щемом в серці слухали афганські пісні, переглядали документальне відео. На святі були присутні воїни-інтернаціоналісти Ткачук В.А. та Скатов С.А. Нікого не залишив байдужим виступ голови Марганецької спілки ветеранів війни в Афганістані Ткачука Віктора Анатолійовича. Він говорив про те, що битви закінчуються, а історія вічна. Пішла в історію і афганська війна. Але ще довго будуть нас усіх тривожити голоси і живих, і тих, що загинули – війни не минають безслідно. Генерал-полковник, Герой Радянського Союзу Борис Громов, який керував виведенням військ із Афганістану, сказав: “Ніхто і ніщо не має бути забутим, аби не забути – треба пам`ятати, а щоб пам`ятати – треба знати. Знати і пам`ятати”.
Давайте ж будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну в Афгані, і для кого вона триває досі: спогадах, снах і думках. Вони цього заслуговують.
Вічна пам`ять загиблим! Спасибі і слава живим!

Заступник директора з виховної роботи
ЗОШ № 2 м. Марганця
Шубала Н.М.

 

Комментарий
(0 Комментариев)
Чтобы оставить комментарий, авторизуйтесь.
Вход
Если у вас нет учётной записи, то зарегистрируйтесь!

Регистрация






X
Письмо Олегу Царёву
Вы имеете возможность задать вопрос и получить на него ответ. Для этого необходимо максимально верно заполнить форму данными.
Любимые книги Олега Царева
Любимые песни Олега Царева
Обо мне
    •  Председатель парламента Новороссии
    • Народный депутат Украины VII, VI, V, IV созывов.
    • Заместитель руководителя фракции Партии регионов в Верховной Раде VII созыва.
    • Советник Премьер-министра Украины.
    • Председатель подкомитета по вопросам земельных отношений Комитета Верховной Рады Украины по вопросам аграрной политики земельных отношений.
    • Глава депутатской группы по межпарламентским связям со Словацкой Республикой. Глава депутатской группы по межпарламентским связям с Сирийской Арабской Республикой.
Друзья